Haribo Maoam Bossaball Schooltour Rythovius College

MAOAM BOSSABALL SCHOOLTOUR VOOR HET 2E JAAR VAN START

Na het succesvolle eerste jaar zal ook in 2014 de Maoam Bossaball Scholentour plaatsvinden. Veertig middelbare scholen ontvangen een geweldig pakket van Bossaball en Maoam, waar zij Bossaball kunnen aanbieden voor leerlingen in alle leeftijdscategoriën.

De schooltour is een geweldig middel om jongeren door heel Nederland kennis te laten maken met Bossaball en de smaken van Maoam. Scholen en docenten lichamelijke opvoeding kunnen in het voortraject al aan de slag met een lespakket, waarmee zij Bossaball gerelateerde activiteiten in de reguliere les kunnen aanbieden.

Op de dag zelf heeft een school de mogelijkheid om Bossaball binnen de reguliere les, of tijdens een feestelijke gelegenheden als een open dag of sportdag in te zetten. De aanwezig van Haribo en Maoam maken het feestje compleet met leuke goodies, prijzen en natuurlijk heerlijke snoepjes.

Aan het einde van het jaar hebben de scholen de mogelijkheid om mee te doen aan het eindtoernooi. Hier zullen teams van verschillende scholen het tegen elkaar gaan opnemen op het bossaballveld.

Docenten die graag meer informatie en prijzen kunnen dit opvragen via het contactformulier.