Haribo Bossaball Campingtour

HARIBO VERLENGT SAMENWERKING BOSSABALL

Voor het 5e jaar achter elkaar zal de samenwerking tussen Haribo en Bossaball worden voortgezet. Ook dit jaar zullen er in de zomer weer tientallen campings door heel Nederland worden bezocht tijdens de Haribo Bossabal Campingtour.

Een samenwerking die in 2010 op stranden van Frankrijk is gestart en zich in 2011, 2012 en 2013 heeft verspreid over campings en vakantieparken over het hele land.

Tijdens het bezoek aan de camping worden er in de middag workshops verzorgt voor verschillende leeftijdsgroepen. In de avond barst het spektakel los met demonstraties van professionele spelers die uit te dagen zijn voor een echte wedstrijd tijdens het toernooi. Wie weet sta je dan zelfs tegen een wereldkampioen Bossaball op het veld!

Hier vind je meer informatie over de Haribo Bossaball Campingtour en de mogelijkheden om hier als camping of vakantiepark aan mee te doen. Wil je alvast een prachtige sfeerimpressie, bekijk dan promotievideo van de samenwerking tussen Haribo, Maoam en Bossaball. De samenwerking met Haribo, Maoam en Bossaball wordt ook op middelbare scholen vorm gegeven door de Bossaball Schooltour.