Bossaball Competitie 2015 is gestart

De Bossaball Competitie 2015 is officieel van start gegaan. Op een sportieve dag bij Bossaballclub Utrecht werd onder andere een kids toernooi, Open toernooi en de eerste ronde van de Bossabal Competitie 2015 gehouden. Dit jaar zijn er een aantal aanpassingen gedaan om de competitie groter en spannender te maken. Dit seizoen wordt er gestreden in 2 verschillende competities.

In de A-league wordt gestreden door de vier beste teams van Nederland en België. Deze competitie wordt aangevuld met twee teams uit de B-league, namelijk de nummer 1 en 2 van het voorgaande toernooi. In de B-league wordt gestreden door de overige teams uit Nederland en België. De wedstrijden in de de A-league en B-league worden op dezelfde dag gespeeld.

Tijdens de eerste dag van de competitie was het Belgische team de baas in de A-League. Zij wisten te winnen van de regerend Wereld -en Europees Kampioen Bossaball. De grote winnaar in de B-League waren de bossaballers uit Almere. Zij stonden na de eerste speelronde op een eerste en tweede plek in deze League.

Voor de complete ranglijst kijk je op de pagina van de Bossaball Competitie 2015