Bossaball Italië

NEDERLANDSE SPELERS NAAR UMAG VOOR DE LANCERING VAN BOSSABALL ITALIË

De Nederlandse spelers Kenneth, Stephan, Mieke, Hugo, Mike & Haitham vertrekken op vrijdag 24 april onder leiding van Wilco Nijland naar Kroatië waar de lancering plaatsvindt van Bossaball Italië.

Italië is het meest recente lid van de Bossaball familie en zij zullen het land gaan veroveren met in totaal 3 bossaballvelden! De reden voor het organiseren van het launch event in Kroatië is de zo geheten Springbreak. Dit bekende Amerikaanse fenomeen staat garant voor een week vol gezelligheid en activiteiten.

In de plaats Umag wordt de ‘Springbreak Invasion’ georganiseerd waar 3000 Italiaanse studenten aanwezig zullen zijn. Mede om deze reden is gekozen voor de lancering van Bossaball Italië in Umag, Kroatië.

Meerdere Sloveens spelers zullen zich toevoegen aan de groep spelers waarmee van 24 t/m 27 april demonstraties en clinics zullen worden verzorgt aan de bezoekers van het evenement.

Hou de website, maar ook Facebook en Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven van de avonturen van onze spelers in Kroatië.

Meer weten over het evenement? Bekijk hier de website van Springbreak Invasion.