Sportdag Bossaball

Sportdag Bossaball

Met een Bossaball sportdag haal je een vernieuwende sport naar school! Voor het 2e jaar organiseren we in samenwerking met Haribo en Maoam de Bossaball Schooltour. Een geweldige manier om leerlingen kennis te laten maken met een nieuwe sport. Dankzij deze samenwerking kunnen we het gehele pakket tegen een verlaagd tarief aanbieden.

Het hele jaar door

Niet alleen tijdens de sportdag, maar ook tijdens reguliere lessen kan Bossaball worden ingezet. Het hele jaar door heb je als school de mogelijkheid om het bossaballveld zowel indoor als outdoor te plaatsen. In combinatie met volleybal en voetbal activiteiten zet je een geweldige sportdag neer.

Haribo en Maoam

Haribo zorgt voor de laatste details tijdens de sportdag. Met leuke prijzen en acties maken Haribo en Maoam de dag helemaal af. Natuurlijk kunnen snoepjes op zo’n dag ook niet ontbreken. In deze tijd is het steeds belangrijker om jongeren bewust te maken van een gezonde leefstijl. Deze boodschap dragen we dan ook samen uit: “Snoepen met mate mag, zolang je ook actief beweegt”, en waar kan dat beter dan op een springkussen met trampolines!

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN  captcha  ZO ZIET EEN SPORTDAG BOSSABALL ERUIT

  Basispakket Bossaball

  Inhoud Sportdag Bossaball

  4 uur Bossaball

  2 deskundige begeleiders

  Clinics en toernooi

  Muziek installatie met Bossaball muziek

  Haribo / Maoam goodies en prijzen

  Demonstratieteam Bossaball

  Lespakket Bossaball

  Ter voorbereiding op een sportdag vol met Bossaball bieden we de mogelijkheid om met een lespakket Bossaball in de reguliere les aan de slag te gaan. Laat leerlingen op een laagdrempelige manier kennis maken met de verschillende sporten die in Bossaball gecombineerd worden. Op deze manier zijn ze helemaal voorbereid en nog enthousiaster wanneer ze aan de slag kunnen op het ‘echte’ bossaballveld.

  Eindtoernooi

  Aan het einde van het jaar organiseren we een algemene sportdag waaraan alle scholen die hebben deelgenomen aan de Bossaball Schooltour mee kunnen doen! Een leuke afsluiting van het jaar waarin de leerlingen het opnemen tegen teams van andere scholen.

  WAT VONDEN DOCENTEN VAN BOSSABALL OP DE SPORTDAG

  “Geef middelbare scholieren een opblaasbare baan met trampolines ingebouwd, een net, een bal, een lekker muziekje op de achtergrond en fanatieke/deskundige begeleiders en dan heb je alle ingrediënten voor de ultieme sportieve clinic. We hebben op het Rythovius College kunnen genieten van deze relatief nieuwe en spectaculaire sport die voor iedereen toegankelijk is. De leerlingen vonden het fantastisch en we hopen dat we deze clinic vaker kunnen organiseren.”

  Joep van de VenDocent Lichamelijke Opvoedinghttp://www.rythoviuscollege.nl/
  © Copyright - Music and Sports BV