Sportactiviteiten voor verenigingen en stichtingen

Sportactiviteiten Bossaball

De Bossaball sportactiviteiten zijn een perfecte invulling voor feestelijke dagen van stichtingen en verenigingen zoals open dagen, sportdagen of jubilea. Bossaball is een sportactiviteit voor alle leeftijden, waar onder begeleiding van professionele instructeurs de basis van Bossaball veilig en laagdrempelig wordt aangeboden. Bekijk hier de video voor een impressie van een dag Bossaball:

Invulling van de dag

De invulling van de dag wordt afgestemd op de wensen van de organisatie. Vind je het leuk om iedereen de basis van Bossaball aan te leren? Dan zorgen onze instructeurs ervoor dat er clinics worden verzorgt waarvan het niveau op de leeftijd van de deelnemers is afgestemd. Tijdens de sportactiviteiten kunnen onze instructeurs ook een bossaballtoernooi organiseren voor de aanwezige deelnemers. Nog andere vragen of wensen? Geen probleem,  we denken graag mee over de exacte invulling van de Bossaball activiteit.

Locatie naar keuze

Het bossaballveld kan geplaatst worden op beton, gras en zand. Dit zorgt ervoor dat het evenement overal plaats kan vinden, zelfs binnen in een reguliere sporthal. Heb je geen locatie beschikbaar, geen nood. Wij kunnen een geschikte locatie op meerdere plekken in het land verzorgen!

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN  captcha


  ZO ZIEN DE SPORTACTIVITEITEN VAN BOSSABALL ERUIT

  Basispakket Bossaball

  Sportactiviteit Bossaball

  4 uur Bossaball

  2 deskundige begeleiders

  Clinics en toernooi

  Muziek installatie met Bossaball muziek

  Demonstratieteam Bossaball

  Demonstraties

  Met het demonstratieteam haal je echte top spelers in huis. De salto’s, spectaculaire smashes en de meest creatieve services. Naast de demonstraties kan het team ook uitgedaagd worden voor een potje Bossaball. Eens kijken wie zich tijdens de sportactiviteiten kan meten met de toppers!

  Logo Bossaball Muziek

  Muziek

  Bossaball is meer dan sport, Bossaball is ook muziek! Zomerse klanken zijn te horen op en naast het bossaballveld. Het woord Bossaball is niet voor niets afgeleid van de Braziliaanse muziekstroming Bossanova.
  Gedurende de sportactiviteiten zullen de begeleiders de installatie ook gebruiken om alle deelnemers van tips en uitleg van de regels voorzien

  © Copyright - Music and Sports BV