Sportactiviteit Gemeenten

Sportactiviteit Gemeenten

Met Bossaball haal je een nieuwe en innovatieve sportactiviteit naar de gemeente. Jongeren maken op een laagdrempelige en leuke manier kennis met Bossaball. Alles staat onder begeleiding van deskundige begeleiders die op een veilige en verantwoorde manier de basis van Bossaball aanbieden.

Invulling van de dag

De invulling van de dag wordt afgestemd op de wensen van de gemeente. Vind je het leuk om iedereen de basis van Bossaball aan te leren? Dan zorgen onze instructeurs ervoor dat er een sportactiviteit wordt verzorgt waarvan het niveau op de leeftijd van de deelnemers is afgestemd. Tijdens de sportactiviteit kunnen onze instructeurs ook een bossaballtoernooi organiseren voor de aanwezige deelnemers. Nog andere vragen of wensen? Geen probleem,  we denken graag mee over de exacte invulling van de Bossaball activiteit.

Combinatiefunctionaris

Bossaball is een sport die enorm in ontwikkeling is en dat merken we bij verschillende gemeenten in Nederland. Zowel  in Almere als in Utrecht zijn combinatiefunctionarissen actief om Bossaball als sportactiviteit onder jongeren aan te bieden. Daarnaast werken we samen met meerdere gemeenten in Nederland in het structureel aanbieden van Bossaball, hierover kun je meer lezen op de pagina Clubs.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN  captcha  ZO ZIET DE SPORTACTIVITEIT BOSSABALL ERUIT

  Basispakket Bossaball

  Inhoud Bossaball sportactiviteit

  4 uur Bossaball

  2 deskundige begeleiders

  Clinics en toernooi

  Muziek installatie met Bossaball muziek

  Demonstratieteam Bossaball

  Demonstratie

  Met het demonstratieteam haal je echte top spelers in huis. De salto’s, spectaculaire smashes en de meest creatieve services. Naast de demonstraties kan het team ook uitgedaagd worden voor een potje Bossaball. Eens kijken wie zich tijdens de sportactiviteit kan meten met de toppers!

  Logo Bossaball Muziek

  Muziek

  Bossaball is meer dan sport, Bossaball is ook muziek! Zomerse klanken zijn te horen op en naast het bossaballveld. Het woord Bossaball is niet voor niets afgeleid van de Braziliaanse muziekstroming Bossanova.
  Gedurende de sportactiviteit zullen de begeleiders de installatie ook gebruiken om alle deelnemers van de nodige tips en adviezen te voorzien.

  © Copyright - Music and Sports BV