Animatieprogramma Camping

Animatieprogramma Bossaball

Het animatieprogramma uitbreiden met Bossaball? Dat kan! Voor het 4e jaar organiseren we de Haribo Bossaball Campingtour. Tijdens deze tour bezoeken we 40 campings en vakantieparken om clinics en shows te geven aan gasten van alle leeftijden. Bekijk voor een indruk van Bossaball tijdens het animatieprogramma de promotie video:

Demonstratie Show

De gehele dag wordt verzorgd door (inter)nationale, professionele demonstratiespelers. In de middag begeleiden ze de kinderen en jongeren tijdens de workshops en toernooien. In de avond zijn de volwassenen aan de beurt, waar ze het op kunnen nemen tegen de professionele spelers. Het demonstratieteam zal het animatieprogramma van de avond openen met een spectaculaire show vol salto’s en smashes!

Haribo

De samenwerking met Harbio maakt de dag compleet. Met leuke prijzen, activiteiten en natuurlijk snoep heb je voor ieder wat wils. Dankzij Haribo hebben we ook de mogelijkheid om het hele pakket tegen een verlaagd tarief aan te bieden. Wil je graag meer info en prijzen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN  captcha  ZO ZIET EEN BOSSABALL EVENEMENT ERUIT

  Basispakket Bossaball

  Inhoud van de dag

  Het animatieprogramma van Bossaball start in de middag met workshops die verdeeld zijn over verschillende leeftijdsgroepen. Deze clinics staan onder begeleiding van de spelers, zodat alles veilig en verantwoord verloopt. Een leuke kennismaking voor alle gasten op camping, waarbij ze zich meteen kunnen inschrijven voor een uitdaagwedstrijd tegen het demonstratieteam.

  Demonstratieteam Bossaball

  Demonstratie

  Het demonstratieteam start de avond met een spectaculaire show waarin alle mogelijkheden van Bossaball getoond worden. Gedurende de dag kunnen teams zich inschrijven om zich te meten met het team van professionele spelers. Tijdens de avond vinden de wedstrijden plaats, waar bepaald wordt wie de beste bossaballers van de camping zijn.

  Logo Bossaball Muziek

  Muziek

  Bossaball is meer dan sport, Bossaball is ook muziek. Zomerse, Braziliaanse klanken zijn te horen langs het bossaballveld. Het woord Bossaball is niet voor niets afgeleid van de Braziliaanse muziekstroming Bossanova.
  Gedurende de dag gebruiken de begeleiders de installatie ook om alle deelnemers van tips te voorzien. In de avond is het de speaker/mc die de hele avond het animatieprogramma aan elkaar praat en de uitdaagteams van de nodige tips en goedbedoelde adviezen voorziet.

  © Copyright - Music and Sports BV