Actief Bedrijfsuitje

Actief Bedrijfsuitje

Bossaball, een sportieve en spectaculaire invulling voor een actief bedrijfsuitje. Samen met elkaar ga je de strijd aan op het opblaasbare speelveld. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met een nieuwe sport!

Locatie naar keuze

Het bossaballveld kan geplaatst worden op beton, gras en zand. Dit zorgt ervoor dat het evenement overal plaats kan vinden, zelfs binnen. Heeft u geen locatie beschikbaar, geen nood. Wij kunnen een geschikte locatie voor uw actief bedrijfsuitje op meerdere plekken in het land verzorgen!

Wij regelen alles

Naast Bossaball zijn wij in staat om een gehele verzorgde dag organiseren. Afgestemd op de wensen van het bedrijf kunnen wij een prachtige locatie, catering en activiteiten verzorgen. Geen stress, geen zorgen en alles onder begeleiding van professionals.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN  captcha  ZO ZIET EEN BOSSABALL EVENEMENT ERUIT

  Basispakket Bossaball

  Inhoud Actief Bedrijfsuitje

  4 uur Bossaball

  2 deskundige begeleiders

  Clinics en toernooi

  Muziek installatie met Bossaball muziek

  Demonstratieteam Bossaball

  Demonstraties

  Met het demonstratieteam haalt u echte top spelers in huis. De salto’s, spectaculaire smashes en de meest creatieve services. Naast de demonstraties kan het team ook uitgedaagd worden voor een potje Bossaball. Eens kijken welke werknemers zich kunnen meten met de echte profs!

  Logo Bossaball Muziek

  Muziek

  Bossaball is meer dan sport, Bossaball is ook muziek! Zomerse klanken zijn te horen op en naast het bossaballveld. Het woord Bossaball is niet voor niets afgeleid van de Braziliaanse muziekstroming Bossanova.
  Gedurende het actieve bedrijfsuitje zullen de begeleiders de installatie ook gebruiken om alle deelnemers van tips en uitleg te voorzien.

  © Copyright - Music and Sports BV