Bossaball aanwezig bij Olympische Spelen

Bossaball gaat naar Brazilië! Tijdens het grootste sportevenement ter wereld, de Olympische Spelen, speelt onze Nederlandse selectie tegen Bossaball ArgentinaBossaball BrasilBossaball Belgium & Bossaball Colombia om de Exhibition Cup op de Copacabana naast het Beachvolleybal stadion in Rio de Janeiro!

Bossaball Nederland geeft demonstraties op Tomorrowland

Bossaball was deze zomer aanwezig op het grootste muziekfestival ter wereld, namelijk Tomorrowland! De Nederlandse spelers  hebben tijdens het festival wedstrijden gespeeld tegen Bossaball Belgium als opwarming voor het Olympische toernooi in Rio de Janeiro!

Bossaball Haribo Campingtour 2016

Tijdens de zomervakantie wordt voor de zesde keer op een rij de Bossaball Haribo Campingtour georganiseerd. In 27 dagen worden 43 campings bezocht om overdag workshops te geven aan de campinggasten en in de avond demonstratie wedstrijden te spelen. De campinggasten hebben in de avond de kans om het demonstratie team uit te dagen voor een echte Bossaball wedstrijd! Bekijk de tourlijst om te zien of één van de twee campingtours misschien wel langs jullie camping komt!