FunFest Verenigde Arabische Emiraten

Bossaball Nederland maakt deel uit van het FUNFEST wat gehouden wordt in Sharjah, de Verenigde Arabische Emiraten. Op het helikopterplatform voor het Al Majaz Amphitheatre hebben de beste spelers uit Europa, 10 dagen lang, de meest spectaculaire demonstraties gegeven. Samen met sporten als 3×3 Basketball en biljartvoetbal hebben veel mensen kennis gemaakt met deze, voor hun, nieuwe sporten.

Nederlandse Waterpolodames

Het Nederlandse WaterpoloDames team was te gast in The Sport Box NL voor een alternatieve training. Samen met het coachteam van KNZB Waterpolo hebben ze een Bossaball workshop gehad en beachvolleybal gespeeld. Het is mooi om te zien hoe goed ze als team presteren en altijd willen winnen!

Bossaball keert terug naar Groningen

Bossaball in de studentenstad Groningen is terug van weggeweest. Op de Dinsdagavond van 19:00 – 20:30 geven de Nederlandse selectiespelers een sportieve maar gezellige training bij het indoorstrand Binn’npret. Tijdens de trainingen komen alle aspecten van het Bossaball aan bod. Zo wordt er aandacht gegeven aan de soccer touch, komt de bovenhandse volleybalservice langs en worden er salto’s gesprongen. Heb je altijd al een keer op een bossaballveld willen staan of Bossaball willen spelen? Neem dan contact op met Bossaball Groningen via www.facebook.com/BossaballGroningen