NEDERLANDSE SPELERS NAAR UMAG VOOR DE LANCERING VAN BOSSABALL ITALIË

De Nederlandse spelers Kenneth, Stephan, Mieke, Hugo, Mike & Haitham vertrekken op vrijdag 24 april onder leiding van Wilco Nijland naar Kroatië waar de lancering plaatsvindt van Bossaball Italië.

Italië is het meest recente lid van de Bossaball familie en zij zullen het land gaan veroveren met in totaal 3 bossaballvelden! De reden voor het organiseren van het launch event in Kroatië is de zo geheten Springbreak. Dit bekende Amerikaanse fenomeen staat garant voor een week vol gezelligheid en activiteiten.

In de plaats Umag wordt de ‘Springbreak Invasion’ georganiseerd waar 3000 Italiaanse studenten aanwezig zullen zijn. Mede om deze reden is gekozen voor de lancering van Bossaball Italië in Umag, Kroatië.

Meerdere Sloveens spelers zullen zich toevoegen aan de groep spelers waarmee van 24 t/m 27 april demonstraties en clinics zullen worden verzorgt aan de bezoekers van het evenement.

Hou de website, maar ook Facebook en Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven van de avonturen van onze spelers in Kroatië.

Meer weten over het evenement? Bekijk hier de website van Springbreak Invasion.

 

 

VOLLEYBAL EN BOSSABALL IN HET STADION VAN FC UTRECHT!

Het was een droom voor velen en dit jaar gaat het gebeuren! Op woensdag 28 mei, de dag voor Hemelvaart, gaat er een hele dag gevolleybald worden op het heilige gras van het FC Utrecht in stadion de Galgenwaard! Een primeur in Nederland! VVUtrecht organiseert deze dag samen met Music and Sports. Ook Bossaball  is met meerdere velden aanwezig waar alle deelnemers clinics kunnen volgen. Tijdens deze dag zullen er naast volleybal en Bossaball ook een hoop andere side-events aanwezig zijn.

Dit geweldige evenement start in de ochtend met een scholentoernooi, gevolgd door een bedrijventoernooi in de loop van de middag en avonds wordt er een clubtoernooi georganiseerd voor volleybalverenigingen uit Utrecht en omgeving.

SCHOLENTOERNOOI
Het scholentoernooi vindt plaats tussen 10:00 en 14:00 en er wordt onderscheid gemaakt tussen een toernooi voor basisscholen en een toernooi voor middelbare scholen die overigens ook een volleybal-/bossaballgymles in het stadion kunnen geven. Ook scholen van de Haribo/Maoam Bossaball Schooltour zullen meedoen aan het toernooi.

BEDRIJVENTOERNOOI
Vanaf 15:30 zal het bedrijventoernooi van start gaan. Na de sportieve strijd, die tot 19:00 duurt, zal er tot 21:00 heerlijk geborreld en nagetafeld worden. De ideale mogelijkheid om samen met je sportieve collega’s de strijd aan te gaan met andere organisaties uit Utrecht en omstreken.

TOERNOOI CLUBTEAMS
Na de scholen en bedrijven is het de beurt aan de volleybalteams om hun kwaliteiten op het gras van FC Utrecht te laten zien. Er wordt op verschillende niveau’s gespeeld. Dames en heren, van A-jeugd tot recreanten, van 4e klasse t/m eredivisie, iedereen is welkom om zich aan te melden voor het toernooi!

Om de dag helemaal af te maken is er tot in de late uurtjes een groots volleybalfeest in de Heksenketel. Wil je deel uit maken van deze unieke dag, schrijf je dan snel in voor één van de toernooien via onderstaande links:

BOSSABALL TOERNOOI
In de avond wordt er ook een toernooi georganiseerd voor de teams van de verschillende clubs in Nederland. Dit toernooi is onderdeel van de Bossaball Competitie 2014.

INSCHRIJVEN
Scholentoernooi Basisscholen: http://uvolleybal.nl/scholenstadion

Scholentoernooi Middelbare scholen: http://uvolleybal.nl/vo-scholen

VVU Bedrijventoernooi: http://uvolleybal.nl/bedrijventoernooi

Grasvolleybaltoernooi Clubteams: http://uvolleybal.nl/grastoernooi

NIEUWE VIDEO: WK BOSSABALL BONAIRE!

Afgelopen december vond het WK Bossaball op Bonaire plaats. Op het WK, wat gehost werd door Plaza Resort Van der Valk, ging Nederland uiteindelijk met de wereldtitel aan de haal na een zinderende finale tegen België. De derde plek ging  naar Brazilië toe, waar Argentinië de 4e en Duitsland de 5e plek behaalde.

De spectaculaire beelden en hoogetepunten, die gefilmd zijn door het team van PHGR Communicatie, zijn samengevoegd in een nieuwe promo video! Bekijk hem snel en laat ons weten wat je er van vindt!