BOSSABALL OP TV BIJ DE SOCIAL CLUB VAN BNN!

Gisteravond was Tim Hofman namens het programma ‘#DeSocialClub‘ aanwezig bij de Bossaball training in Utrecht. In dit programma boren zeven presentatoren hun complete online netwerk aan om de meest opvallende, inspirerende en absurde verhalen naar boven te halen. De Social Club kon Bossaball dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Onder begeleiding van de spelers van heeft Tim kennisgemaakt met Bossaball en kon hij het niet laten om ook nog even een sprongetje op het veld te wagen. Vanavond om 19:50 uur op Nederland 3 kun je zien hoe dit afloopt!

Bekijk hier alvast wat foto’s van de opnames:

UPDATE:

De uitzending staat inmiddels op uitzending gemist en het item is te zien vanaf minuut 10.05: Uitzending gemist Bossaball

 

HARIBO VERLENGT SAMENWERKING BOSSABALL

Voor het 5e jaar achter elkaar zal de samenwerking tussen Haribo en Bossaball worden voortgezet. Ook dit jaar zullen er in de zomer weer tientallen campings door heel Nederland worden bezocht tijdens de Haribo Bossabal Campingtour.

Een samenwerking die in 2010 op stranden van Frankrijk is gestart en zich in 2011, 2012 en 2013 heeft verspreid over campings en vakantieparken over het hele land.

Tijdens het bezoek aan de camping worden er in de middag workshops verzorgt voor verschillende leeftijdsgroepen. In de avond barst het spektakel los met demonstraties van professionele spelers die uit te dagen zijn voor een echte wedstrijd tijdens het toernooi. Wie weet sta je dan zelfs tegen een wereldkampioen Bossaball op het veld!

Hier vind je meer informatie over de Haribo Bossaball Campingtour en de mogelijkheden om hier als camping of vakantiepark aan mee te doen. Wil je alvast een prachtige sfeerimpressie, bekijk dan promotievideo van de samenwerking tussen Haribo, Maoam en Bossaball. De samenwerking met Haribo, Maoam en Bossaball wordt ook op middelbare scholen vorm gegeven door de Bossaball Schooltour.

 

MAOAM BOSSABALL SCHOOLTOUR VOOR HET 2E JAAR VAN START

Na het succesvolle eerste jaar zal ook in 2014 de Maoam Bossaball Scholentour plaatsvinden. Veertig middelbare scholen ontvangen een geweldig pakket van Bossaball en Maoam, waar zij Bossaball kunnen aanbieden voor leerlingen in alle leeftijdscategoriën.

De schooltour is een geweldig middel om jongeren door heel Nederland kennis te laten maken met Bossaball en de smaken van Maoam. Scholen en docenten lichamelijke opvoeding kunnen in het voortraject al aan de slag met een lespakket, waarmee zij Bossaball gerelateerde activiteiten in de reguliere les kunnen aanbieden.

Op de dag zelf heeft een school de mogelijkheid om Bossaball binnen de reguliere les, of tijdens een feestelijke gelegenheden als een open dag of sportdag in te zetten. De aanwezig van Haribo en Maoam maken het feestje compleet met leuke goodies, prijzen en natuurlijk heerlijke snoepjes.

Aan het einde van het jaar hebben de scholen de mogelijkheid om mee te doen aan het eindtoernooi. Hier zullen teams van verschillende scholen het tegen elkaar gaan opnemen op het bossaballveld.

Docenten die graag meer informatie en prijzen kunnen dit opvragen via het contactformulier.